Thai Tattoo
Een Sak Yant is niet zomaar een tattoo. Een Sak Yant is speciaal, mythisch en het besluit om een voor jou geschikte Sak Yant tattoo te laten plaatsen. Doe dit pas als je weet dat het een échte Sak Yant is. Een Sak Yant tatoeage is nooit een "plaatje" uit een kopieer machine maar puur afgestemd op jouw wensen en leven. Hij brengt je geluk en bescherming. Eenmaal gezet maakt de tattoo deel uit van je dagelijks leven, je identiteit, en spirituele beleving.
Lookbook
Sak Yant

De mythische boodschap in jouw Sak Yant tattoo is privé en dat blijft ook zo wat Thai Tattoo betreft. De symbolische vertalingen voor jouw Yant naar het Khom schrift en de eventueel door jou gewenste symbolen in de Mantra’s zijn geen probleem en doet Thai Tattoo graag voor je zonder extra kosten. Het plaatsen van een Sak Yant gebeurt in alle rust en sereniteit. Kijk eens op onze Facebook en foto pagina zodat je een oprecht inzicht krijgt van waar we voor staan en wat we doen en hoe klanten over ons denken en praten. Een Sak Yant tattoo is te belangrijk om zomaar even voor naar de eerste de beste te gaan. Als je bij Thai Tattoo online een Sak Yant besteld en laat zetten bij je eigen tattoo shop, dan is dat ook goed in de ” Boeddhistische ” manier van denken. De tempel in Bangkok vond het een prima idee. Delen is goed en ego is niets.

Thai Tattoo beschikt over een groot aantal originele Sak Yant ontwerpen en heeft in deze unieke collectie zelfs antieke Yants op schors en stoffen beschikbaar. In de studio is het altijd chill en relaxt, het is een privé setting en bij je afspraak nemen we gewoon de tijd voor je. Geniet ondertussen van Nespresso, biologische kruidenthee en andere drankjes. We leggen alles rustig uit en geven altijd een nazorg pakket mee. De apparatuur waar Thai Tattoo mee werkt is super modern en zorgt ervoor dat je bijna geen pijn ervaart tijdens het tatoeëren. In de studio is een pin aanwezig. De studio is altijd chill. We draaien Lounge, Deep House & Thai.

WIJ nemen de tijd voor u

WIJ VOLDOEN AAN AL UW WENSEN

WIJ WERKEN UITERST HYGIENISCH

Neem contact met ons op
X